Logo

Pluimvee, Pelsdieren, Sierduiven, Sier - en Watervogelfokkersvereniging

"Sport Veredelt"
Oldebroek en  omstreken


Opgericht 4 december 1945
Onderscheiden met de KONINKLIJKE EREPENNING op 30 november 1995

logo2

Home

Vereniging

Bestuur

Doelstelling

Activiteiten

Vergaderingen

Jongdierendag

Noord Veluwe Show

Competities

Lid worden?

Jeugd van Sport Veredelt 3e op NK!

 
Zaterdag 21 september is de jeugd van kleindierenvereniging Sport Veredelt uit Oldebroek op de 3e plaats geëindigd in de landelijke verenigingscompetitie voor jeugdleden, welke gehouden werd tijdens de  38e Landelijke Jeugdbondshow te Laren (gld).

Sport Veredelt organiseert ieder jaar de gezamenlijke deelname aan deze show voor haar jeugdleden, zo ook dit jaar. Dit jaar hadden 6 jeugdleden totaal 17 dieren ingezonden.

Hendriëlla van de Kamp showde 2x predicaat ZG (ZeerGoed) en 1x predicaat G (Goed) met haar Brahma Krielen. Henrianne Plette showde 2 Lachduiven, beide met predicaat ZG. Wiljan Plette showde 2 cavia’s met beide predicaat ZG. Herrald Top had zijn 4 beste Polen rood-oog showklaar gemaakt, hij behaalde maar liefst 2x predicaat F (Fraai) en 2x ZG. Nathan van ’t Veen showde zijn 4 beste konijnen van het moeilijk te fokken ras Rijnlander, hij behaalde 3x predicaat ZG en 1x predicaat G. Simon van Loo showde 2 Chabo krielen, welke beide het predicaat ZG behaalden. Sport Veredelt deed mee aan de verenigingscompetitie van alle, uit geheel Nederland aanwezige, verenigingen onderling. De behaalde resultaten bleken in een spannende finale uiteindelijk goed genoeg te zijn voor een derde plaats van. Een mooie beker werd dan ook trots door de jeugd van Sport Veredelt in ontvangst genomen en meegenomen naar Oldebroek.beker
Het was weer een prachtig treffen in Laren, van de jeugd uit geheel Kleindier Liefhebbend Nederland. Een mooie kleindierenshow met een uitgebreid randprogramma. Klik hier voor een aantal foto's van deze dag.

Meer informatie en foto’s zijn te vinden op www.jeugdshow.nl 


Copyright © 2010 Sport Veredelt
door Webdesign Sidi, mjvanloo